Spille Grotten

 

Eventyret fortsætter

Hver anden onsdag i ulige uger, mellem 18-22, et sted på Sofiendalskolen (Orange gang på 1. sal, lokale 4, 5 & 6). Du kan komme og gå i de 4 timer, du behøver ikke være der fra åbne til luk.

Det er gratis for medlemmer, men koster en lille blank guld mønt (10,-) per gang for ikke medlemmer/venner. Vi tilbyder vi nu et “medlems kort” der koster 50,-, som gælder for hele sæsonen i “Spille Grotten”. Så hvis du kommer der mere en 5 gange på en sæson… ja så er det jo tjent hjem.
Man må gerne inviterer TO venner med, som ikke er Forest Wizards, eller hele den pukkelryggede familie.

Målgruppen er 12+ men alle er velkomne. Husk at du kan tage en ven med eller 2. Tja du kunne endda tage hele familien med.

“Så læg hoved i blød. Hvad kunne du tænke dig at spille/lave?”
Dungeon and Dragons, Munchkin, Risk, “Run, Fight, Die!”, Stratego, Arkham Horror: The Card Game, Skak, Warhammer 40k, Deadzone, Zombicide: Black plague, Magic kort, figure maling, arbejde på kostume mm? På den måde kan det være du finder nogen du kan spille med på forhånd eller nogen der har noget der hjemme de kan tage med. Ford u er meget velkommen til at tage dit eget spil med, som du gerne vil spille med andre eller dit Magic deck.

Spille Grotten er hvor du kan spille bord rollespil (Pen & Paper), figurspil, brætspil, figurmaling, spille Magic kort (eller lignende TCG), lave på dit kostume til i skoven eller bare hygge og nørde for hårdt? Vi håbe på der med tiden vil være nogle faste spilgrupper, men vil løbene have tema/projekter baseret på spil eller opgaver. Så feks: “Sminke skole”, “Lav noget i læder”, ”lave dit eget latex våben”, “mal din første figur”… kun fantasien sætter grænsen.

Medbringelse og indtagelse af øl, spiritus eller lignende medføre øjeblikkelig bortvisning. Begrundelse: Lovkrav da vi er et tilbud for børn & unge under 18 år.