Praktisk information

Forest Wizards er en Junior Live Rollespils Forening i Haslev som har eksisteret siden 2007. Vi er en børne- og ungdomsvenlig forening, der altid er klar til at tage nye spillere til, så længe du er begyndt i 1. klasse. Vi mødes i skoven og udspiller vores egen historie eller bliver en del af en andens. Der er ingen øvre grænse og vi har spillere over 18 og frivillige NPC’er ind i 30’erne. (Hvor, hvornår & hvordan finder du i “Ny spiller”)

Første gang er gratis. Hvis det var noget for dig koster et medlemskab 350,- DKK, pr. sæson. (Forår: Jan-Juni, Efterår: Aug-Dec) Medlemskabet kan købes hele året rundt til ethvert spilgang, hvor der udfyldes en medlems blanket, hvis du ikke allerede har. Samme blanket skal udfyldes første gang du deltager, uanset om du er sikker på om du vil være medlem eller ej. Det koster 70,- DKK pr gang at prøve. Om du er medlem eller engangs betalende får du altid in-game varm mad, brød & frugt.

Som medlems bonus har du fri adgang til “Spille Grotten” hver anden onsdag i ulige uger. Som engangs betalende eller medbragt ven, koster det en blank guld mønt (10,-).

Medlemskab eller engangbetaling kan også overføres til Sparekassen Sjælland konto nr. 6070-4956428, husk at medbringe kvittering ud i skoven. Eller du kan betale med Mobilepay: 61 77 57 88 (vores kasserer Dorthe Badensø)

Som alle andre kultur- og fritidsaktiviteter i kommunen kan man også søge tilskud.