10-11 August-2024

For længe siden, i det land der hed Ekelund, skete der noget helt utroligt. En kæmpe meteor styrtede ned fra himlen og rystede jorden under sig. Folk blev grebet af frygt og undren, da de så den blændende ildkugle bryde igennem atmosfæren og lande med et brag.

Meteoren efterlod sig et krater, der var dybt som et hav og strålede med en mystisk energi. Folk fra nær og fjern flokkedes for at se dette utrolige syn. De spekulerede på, hvad denne meteor kunne betyde for deres verden.

Tilmelding og betaling er bindende.

Arrangementet er som udgangspunkt et junior scenarie og er derfor alkoholfrit og foreningens gennerelle regler og vedtægter er gældende.

Mens tiden gik, begyndte der at ske noget mærkeligt. Magiske fragmenter begyndte at dukke op rundt omkring i Ekelund. Disse fragmenter var små stykker af meteoren, der havde fået magiske egenskaber. Hver fragment var unik og bar en særlig kraft.

Folk blev draget af disse fragmenter og dannede grupper for at samle dem sammen. De rejste til fjerne lande, opdagede gamle ruiner og kæmpede mod farlige væsener for at finde fragmenterne. Rejsen var fyldt med spænding, fare og venskab.

Men selvom folk samlede fragmenterne, var der stadig mange spørgsmål. Hvor kom meteoren fra? Hvorfor var den så magtfuld? Og vigtigst af alt, hvor var selve meteoren blevet af?

Mange eventyrere og forskere søgte efter svar, men meteoren forblev en gåde. Nogle mente, at den stadig hvilede dybt under jorden, mens andre spekulerede på, om den var blevet flyttet eller ødelagt.

Uanset hvad, lever meteoren videre i form af de magiske fragmenter og de eventyr, der følger med at samle dem. Og så længe der er eventyrlystne sjæle som os.

Ses vi til Forest Wizards sommer arrangement, det tror jeg nok vi gør…

Vores spilmestre (GM’s) vil sørge for en uforglemmelig weekend – hvor du vil opleve magi, orker,
trolde, mennesker, golemmer, troldkvinder – og en spændende historie.

Så tag vennerne under
armen og mød talstærkt op


Hvis det er første gang du vil være med anbefaler vi at du kommer en gang eller 2 inden overnatningen. Vi har normal spildag om lørdagen i lige uger. Der kan du få lavet karakter (da der ikke er tid til det på selve overnatningen) og lære “vores verden” og folkene at kende.

Inden briefingen lørdag: Folk der vil sove uden for spillet, altså off-game, kan slå telt op på parkeringspladsen. Folk der vil sove in-game kan enten sove  i by området eller skabe en lejr med andre et sted i skoven. Eneste krav er: Telt i  Neutrale farver. Ingen regnbuefarvede kuppeltelte in-game. Ellers bliver du sendt til off-game teltlejeren på parkeringspladsen.


– Pris for deltagelse: 250kr heldags billet.
– Lokation: Skoleskoven bag Sclerosehospitalet i Haslev, Ringstedvej.
– Aldersgrænse min. 8 år og børnene skal kunne klare sig selv i skoven.
– Start lørdag d. 10. August indtjekning kl. 10:00 – spilstart ca. kl. 11:30
– Slutter søndag d. 11. kl. kl. 10
– Mad: Vi sørger for alle måltider – samt vand, frugt og kage.
– Medbring evt. selv telt, guf, læskedrik eller lignende.
– Medbring selv sovepose, liggeunderlag, krus, tallerken, bestik osv.
– Toiletvogn (OG HÅNDSPRIT) vil være opstillet.

Der vil blive serveret sandwich til frokost og helstegt grisebasse til aftensmad.


Tilmelding og betaling er senest d. 27  juli, tilmelding efter denne dato er IKKE muligt ej heller
betaling på dagen.

Tilmelding her

Betal enten via bank: reg. 6070 konto 4956428, mobilepay: 40855727 (kasseren Jesper) på Bifrosts hjemmeside eller i
skoven til en normal spilgang. Tilmelding er bindende.

Hvis du IKKE har betalt kontant, men med bankoverførsel/Mobilepay, så tag din telefon med til overnatningen

(eller old school udskrift på papir) og fremviser, at du har betalt. Så vil indtjekkeren lave et lille krusedulle og Voila!!…. Du er klar til eventyr 😉

Ved tvivl eller spørgsmål skriv da endelig til info@forest-wizards.dk

 

Eventet er non-alkohol