Som noget nyt holdt vi årets overnatning lige efter sommerferien. 23 timers eventyr:

Vi mødtes klokken 11 lørdag til briefing og sluttede søndag klokken 10. Vi sørgede for alle måltider (sen frokost: suppe, aften: burger over grill, morgen: boller med ost og syltetøj, samt vand, frugt og kage) Deltagerne kunne selv medbringe telt-guf, læskedrik og lignende.

Pris for deltagelse var 200 kr. for medlemmer/300 kr. for ikke-medlemmer.

Vi har heldigvis et overnatningsarrangement igen i år (2023), men vi har ikke sat os fast på en dato endnu…

Hvis det er første gang du vil være med anbefaler vi at du kommer en gang eller 2 inden overnatningen. Vi har normal spildag om lørdagen i lige uger. Der kan du få lavet karakter (da der ikke er tid til det på selve overnatningen) og lære “vores verden” og folkene at kende.

Inden briefingen lørdag: Folk der vil sove uden for spillet, altså off-game, kan slå telt op på parkeringspladsen. Folk der vil sove in-game har 2 muligheder. De kan enten sove i store Middelaldertelte, som er til fri afbenyttelse i vores by eller medbringe deres eget og slå det op her, eller skabe en lejr med andre et sted i skoven. Eneste krav er: Neutrale farver. Ingen regnbuefarvede kuppeltelte in-game. Ellers bliver du sendt til off-game teltlejeren på parkeringspladsen.

Betaling ved overførsel til reg. 6070 konto 4956428, Mobilepay: 40855727 (vores kasserer Jesper Jensen). Husk at påføre deltagernavn ved betaling.

Sidste dato for tilmelding og betaling er ikke oplyst endnu for 2023. Man kan IKKE betale efter den dato, ej heller til selve overnatningen.

Hvis du IKKE har betalt kontant, men med bankoverførsel/Mobilepay, så tag din telefon med til overnatningen (eller old school udskrift på papir) og fremviser, at du har betalt. Så vil indtjekkeren lave et lille krusedulle og Voila!!…. Du er klar til eventyr 😉

Ved tvivl eller spørgsmål skriv da endelig til info@forest-wizards.dk

 

Der kommer info om årets sommerafslutning når vi nærmer os, både her, Facebook og Discord samt uddelte flyers.