Overnatning

Som noget nyt holdte vi årets overnatningen, lige efter sommerferien. Det faldt den 24.-25. August. Der var 23 timers eventyr. Vi mødtes kl 11 lørdag til briefing og slutter søndag kl 10. Vi sørgede for alle måltider (sen frokost: suppe, aften: burger over grill, morgen: boller med ost og syltetøj, samt vand, frugt og kage) Medbring evt. selv telt guf, læskedrik eller lignende.

Pris for deltagelse var 200 kr. for medlemmer/300 kr. for ikke-medlemmer.

Hvis det er første gang du vil være med anbefaler vi at du kommer en gang eller 2 inden overnatningen. Vi har normal spil dag om lørdagen i lige uger . Der kan du få lavet karakter og lære “vores verden” og folkene at kende, da der ikke er tid til det på selve overnatningen.

Inden briefingen lørdag: Folk der vil sove uden for spillet, altså off-game, kan slå telt op på parkeringpladsen. Folk der vil sove in-game har 2 mulighedder. De kan enten sove i store Middelaldertelte, som er til fri afbenyttelse i vores by eller medbringe jeres eget og slå det op, eller skabe en lejer med andre et sted i skoven. Eneste krav er: Neutrale farver. Ingen regnbuefarvede kuppeltelte in-game. Ellers bliver du sendt til off-game teltlejeren på parkeringpladsen.

Betaling ved overførsel til reg. 6070 konto 4956428, Mobilepay: 61 77 57 88 (vores kasserer Dorthe Badensø). Husk at påføre deltagernavn ved betaling.

Sidste dato for tilmelding og betaling er ikke oplyst endnu for 2020. Man kan IKKE betale efter den dato, ej heller til selve overnatningen.

Hvis du IKKE har betalt kontant, men med bankoverførsel/Mobilepay, så til overnatningen har du din telefon med (eller old school udskrift på papir) og fremviser du har betalt. Så vil indtjekkeren lave et lille krusedulle og Voila!!…. Du er klar til eventyr 😉

Ved tvivl eller spørgsmål skriv da endelig til info@forest-wizards.dk